Is uw e-mail adres bekend bij SP Haarlo?

De nieuwe wedstrijdzaken-app van de KNVB waar vanaf aankomend seizoen alles mee gaat gebeuren.

Is uw e-mail adres bekend bij SP Haarlo?

Ja? Ok mooi dan kun je al inloggen op de voetbal.nl-app en de wedstrijdzaken-app.

Nee of twijfel je? Stuur dan even een mail met je naam naar info@sphaarlo.nl zodat wij dit kunnen controleren.

Waarom? Vanaf aankomend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan. Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

De vernieuwde Voetbal.nl-app waar je voortaan alles met alle teamgenoten en supporters kunt delen.

Leden die in de vernieuwde Voetbal.nl app of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Op 12 juni hebben we alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB in Sportlink Club gezet. Alle spelers kunnen vanaf de eerstvolgende update, die zo spoedig mogelijk zal volgen, van de app t/m 31 oktober zelf een spelersfoto toevoegen in de app. Leiders van een team kunnen ook voor alle teamleden een foto toevoegen.

Zowel de wedstrijdzaken-app als de voetbal.nl-app zijn al te downloaden in de Play-store (android gebruikers) en de Apple-store (Iphone/I-pad gebruikers).