Wedstrijdverslag Haarlo 1 – Lochuizen 1

Vandaag waren er 2 wedstrijden te bekijken op Sportpark de Berkel. Het 2e trapte de dag om 12:00 af tegen het 4e van HSC’21. Het was een gelijklopende wedstrijd en dat was terug te zien in de eindstand. De punten werden eerlijk verdeeld met een 5-5 gelijkspel.

Voorafgaande aan de wedstrijd van het 1e speelden de minipups van beide clubs een wedstrijdje. De pupil van de week Tom Bouwmeester nam 14:00 de 1e aftrap van de wedstrijd tegen Lochuizen 1 voor zijn rekening.

Onder leiding van Paul ten Heggeler begonnen beide teams de wedstrijd. Het eerste kwartier was Haarlo de sterkere partij. Helaas waren de eind passes niet op maat en kon Haarlo weinig kansen creëren. Na een beetje over en weer gevoetbald te hebben kwam Lochuizen door een kluts bal die uiteindelijk met de arm het doel in gewerkt werd op een 0-1 voorsprong. Dit was tevens ook de tussenstand na 45 minuten.

De 2e helft pakte haarlo het heft in handen en speelden weer hun eigen spelletje. Haarlo kwam op 1-1 nadat de keeper van de tegenpartij de bal inleverde bij Niels nadat hij een paar meter gedribbeld had. Hij speelde Danny aan en Danny twijfelde geen enkel moment. Hij schoot de bal vanaf de middencirkel over de keeper in de linker hoek. Niet lang daarna scoorde Lochuizen de 1-2 na een goede voorzet vanaf rechts. Kort voor tijd wist Maurice de 2-2 binnen te schieten. Dit was ook de stand na het laatste fluitsignaal en deelt ook Haarlo 1 de punten vandaag.

⚽️ De balsponsor van vandaag was Jan van de Pol.

We willen alle supporters bedanken voor de steun en hopelijk zien we jullie volgende week weer langs de lijn als Haarlo het op neemt tegen GSV’63 op Sportpark de Brouwer in Geesteren.