5 november, speelronde 3 SP Haarlo 45+

5 november, de derde speelronde. Een heerlijke heldere voetbalavond, en we hadden er weer zin in. De selectie was ditmaal wat krap, dus proberen de bal wat langer in de ploeg te houden zodat we niet na 1 wedstrijd al op ape-gapen liggen. De 1e wedstrijd was tegen FC Eibergen. Een wedstrijd waar we volop domineerden, en meerdere kansen kregen. De 2e minuut was er al een prachtig schot door Dick, door een mooie combinatie via de centrale as van het veld. Helaas, de keeper lag in de weg. Na een minuut of 8 was het wel raak. Jeroen wist de bal keurig achter de doelverdediger te werken. 1 – 0 Hier bleef het dan ook bij, in ieder geval de winst! De 2e wedstrijd tegen Grol. Dit was een ploeg met behoorlijk wat kwaliteit en het ging dan ook op- en neer. Helaas werd het na 5 minuten 1 – 0 voor Grol, dit was toch enigszins een tegenvaller. Maar we lieten de kopjes niet hangen en begonnen steeds sterker in de wedstrijd te komen. Toen ook Richard met een vervelende Hamstring blessure uitviel, moesten we nog zuiniger omgaan met onze krachten. Na een paar flitsende aanvallen van onze witten werd het al snel beloond met een treffer, een schitterende een-twee door Dick en Henk. Dick tekende voor de gelijkmaker. Vlak daarna werd een fabuleuze actie van Jeroen eindigde in het zijnet. We gingen door met goed verzorgd voetbal. Een mooie pass door het midden via Henk naar Jeroen en deze werd wel benut. 2 – 1 door Jeroen. Wederom de volle winst. De laatste wedstrijd, alweer Grol, werd een lastige. De spelers van Grol begonnen met snel tik tak voetbal en zo moest Theo veelvuldig in actie komen. Helaas had onze Theo na een minuut of 10 een slippertje, een afstandsschot leek gekeerd door Theo maar helaas kreeg hij niet voldoende controle over de bal, en met veel effect draaide de bal er toch in. Met enig geluk voor Grol scoorden zij de 1 – 0. Veel snelheid in ons spel bracht toch diverse goede kansen. Na enkele minuten werd via de kluts met de keeper van Grol de bal in het net getikt door Jeroen en stond het weer gelijk. 1 – 1. Het leek op een gelijkspel uit te draaien, ware het niet dat de laatste minuut ons toch fataal werd en de 2 – 1 voor Grol werd ingetikt. 6 punten deze avond, toch tevreden met dit resultaat op naar de 3e helft, waar belangrijkere zaken worden doorgenomen. De volgend ronde is 19 november in Haarlo!