Haarlo 45+ begint goed aan competitie

Eindelijk, na lange tijd, weer lekker ballen op vrijdagavond.Iedereen had er zin in, en zo werden na een bak koffie in de kantine van Grol-2, de kiks weer aan getrokken. Helaas een regenachtige avond, maar dat mocht de pret niet drukken.

De eerste wedstrijd tegen Grol liep weer als vanouds, net of we nog vol in training waren. Na diverse pogingen op doel en behoorlijke kansen werd het 2-0 door schitterende goals van Mattie en Adrie.

De volgende wedstrijd, tegen Grol-1 was toch wat lastiger. De bal wilde er maar niet in, en gelukkig was daar good old Theo om het doel op 0 te houden. De bal werd een aantal keren net langs of op het aluminium geknald. Gelukkig was daar onze A3, die met een fabuleuze lop de bal met heel veel effect over de keeper krulde. En zoals A3 zei: Het tempo wordt dan wel iets minder maar die techniek verleer je Niet he?

De laatste wedstrijd tegen FC Eibergen, begon wat lastig, Eibergen trok zich terug om het doelgebied, zodat het moeilijk door komen was. Zij hadden onze mannen natuurlijk ook al zien schitteren tegen Grol en waren een beetje angstig. Maar dat houd je niet een hele wedstrijd vol. Na diverse mooie combinaties was het Bert (knots) die 2 fantastische goals met nota bene z’n rechterbeen maakte. Toen was het al wel beslist, ware het niet dat Richard nog even mocht invallen en gelik doorstoomde naar voren. De bal werd keurig voor hem neer gelegd en pats 3-0 Dat was dus een avondje met maximaal resultaat!