Haarlo 45+ heeft een matige avond

15 oktober, de 2e speeldag in de najaars competitie. Nadat we vorige keer een verbluffend resultaat van 9 punten hadden gescoord, de maximale winst, was de druk nu wel aanwezig. Kunnen we de lijn doorzetten? of kunnen we nu serieuze concurrentie verwachten? Na de bak koffie in de kantine van sv Grol werden de witte tenues aan getrokken. De warming-up volgde en de stemming zat er goed in. Ondanks dat we maar 9 spelers tot onze beschikking hadden. Dus zuinig met de krachten en proberen slim te spelen.

Grol 4 was onze eerste tegenstander. Deze ploeg was vorige week nog met vakantie dus dat was even aftasten. Onze eerste indruk was dat deze ploeg wel erg fit leek voor 45+, dus een gewaagde tegenstander. Het verloop van de wedstrijd was inderdaad een gelijk opgaande schrijd met over en weer . Door een gelukkige bal in de laatste minuut, die op onze goal werd geschoten kwam Grol op een 1-0 voorsprong. De tijde om er alsnog een gelijkspel uit te slepen was te kort en dus verloren we ons eerste duel.

De volgende wedstrijd was wederom een team van Grol. Hier waren we duidelijk de bovenliggende partij. Helaas gingen diverse aftands schoten van Bert en Dick net over of op het aluminium,. De bal wilde er vanavond niet in. Helaas viel Jeroen ook nog uit met een vervelende hamstring blessure. Toen hadden we nog maar 1 wissel. Hier bleef de stand op 0-0 steken.

De laatste wedstrijd was tegen FC Eibergen. Zij hadden ons aanvalsplan nog vers in hun gedachten en wisten precies wat te doen. Vele kansen werden gekeerde door de keeper of de bal ging naast het doel. Ook hier een bloedeloze 0-0.

Deze avond 2 punten, maar de derde helft was iedereen weer fit! Complimenten mannen! Over 2 weken weer een nieuwe ronde!