Nationale voetbaldag & afsluiting samenwerking jeugd Haarlo/Noordijk

SP Haarlo en VV Noordijk hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan de nationale voetbaldag georganiseerd door de KNVB in samenwerking met het Oranjefonds. Een groot aantal kinderen uit zowel Haarlo als Noordijk hadden zich opgegeven voor deze dag.

Over de gehele middag hadden we diverse activiteiten uitgezet zoals bubbelbal, boardingvoetbal en een waterspel. De keepers kregen een training van Inge Tijink, keepster van FC Twente dames. Tussendoor was er tijd voor ranja en een ijsje.

Aan het einde van de dag hebben we weer gestreden om het G.P.P.B (Gerrit Prinsen penalty bokaal) Uiteindelijk waren er 5 finalisten. Lauren Wantia, Kay Wentink, Youri Scholten Dies Rijkenbarg en Wout Lerink.
Spannend was het, maar Kay Wentink was uiteindelijk net iets doeltreffender dan de rest, en daarom mocht Kay de wisselbeker mee naar huis nemen.

Na een hapje en een drankje werd de dag en daarmee de 20-jarige samenwerking tussen Haarlo en Noordijk afgesloten. Bij deze nogmaals iedereen bedankt voor de mooie jaren! Volgend seizoen wensen we iedereen veel plezier bij de nieuwe fusieclub UNO`21.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag!

Met vriendelijke groet,
Het Jeugdbestuur