Samen met SP Haarlo naar Tuckerville

Zaterdag 10 september staat het Tuckerville festival met onder andere Guus Meeuwis, Danny Vera en Di-rect weer op het programma, en jij kunt daar als vrijwilliger van SP Haarlo bij zijn!

SP Haarlo zoekt vrijwilligers om bardiensten te draaien bij Tuckerville in Enschede. Helemaal vrijwillig is het niet, want SP Haarlo krijgt per vrijwilliger een vergoeding die rechtstreeks in de clubkas terecht komt.

Daarnaast mag je als vrijwilliger gebruik maken van de crewcatering, kun je gratis parkeren en krijg je een Tuckerville t-shirt als aandenken.

De shifttijden zijn ongeveer 9 uur en starten om 10:30 en 14:00. Je staat als vereniging samen achter de bar en ook als geen SP Haarlo lid is het geen enkel probleem om onze vereniging te helpen tijdens deze dienst. Er geldt wel een minimale leeftijd van 18 jaar.

Dus wil jij, samen met vrienden, familie of andere SP Haarlo leden de club vertegenwoordigen op het Tuckerville festival? Geef je dan snel op Sylvia Eppink –> samennr8@hotmail.com of 0620774986.