SP Haarlo 1 neemt afscheid van Dick Makkink

Na een gezellig weekend weg heeft SP Haarlo 1 afscheid genomen van Dick Makkink, Mattie Verhoeven, Adrie Hoenink en Lars van den Dobbelsteen

Dick Makkink

Dick is 3 jaar trainer geweest van Haarlo 1. Het 1ste jaar heeft Dick met Haarlo 1 een periodetitel behaalt.

Het 2de jaar stond in het teken van de overgang naar de zondagcompetitie. Haarlo 1 besloot om van de zaterdag 4de klasse te verhuizen naar de zondag 5de klasse. Dick behaalde in de zondag 5de klasse een verdienstelijke plaats in de middenmoot.

Zijn 3de jaar verliep teleurstellend. Mede door vertrek van 3 dragende spelers kon de formatie van Dick geen potten breken en eidigde SP Haarlo 1 op de laatste plaats met maar 5 punten. Het is jammer om met z’n seizoen af te sluiten maar het is niet anders.

Helemaal afscheid nemen van Dick doet SP Haarlo niet. Dick wordt jeugd coördinator van SP Haarlo. Dus we zullen Dick nog geregeld in Haarlo zien.

Namens SP Haarlo en de selectie van Haarlo 1 willen we Dick bedanken voor zijn inzet en we wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie binnen SP Haarlo.

Ook neemt de selectie van Haarlo 1 afscheid van nog 3 personen.

Mattie Verhoeven, Adrie Hoenink en Lars van den Dobbelsteen nemen ook afscheid van Haarlo 1.

Mattie Verhoeven

Mattie is eigenlijk al sinds mensenheugenis lid van de selectie van Haarlo 1. Eerst als speler en later als  assistent-trainer/verzorger. Ook nadat Mattie was gestopt met voetbal heeft hij af en toe nog als invaller meegespeeld in het 1ste. Wanneer de nood hoog was stond Mattie er weer. Ook heeft Mattie in het verleden jeugdteams onder zich gehad. Mattie is van grote waarde geweest voor heel SP Haarlo. Ook Mattie, heel erg bedankt voor je inzet. En we hopen Mattie nog veel te zien bij SP Haarlo.

Adie Hoenink

Ook Adrie Hoenink heeft afscheid genomen van Haarlo 1. Adrie was 3 jaar lang assistent scheidsrechter bij het 1ste van SP Haarlo. Ook voetbalt Adrie nog in het 45+ team van SP Haarlo. Adie was helaas afgelopen weekend niet aanwezig dus hij staat niet op de foto. Maar een passend afscheidscadeau gaat ook naar Adrie. Via deze weg willen we Adrie bedanken voor zijn inzet en we zien hem ook nog wel op het voetbalveld.

Lars van den Dobbelsteen

Als laatste moeten we helaas afscheid nemen van speler Lars van den Dobbelsteen. Lars heeft aangegeven dat hij het voetbal even op een laag pitje zet. Vooral omdat het hem aan tijd ontbreekt. Naast een drukke baan en een gezin is hij ook nog eens de voorzitter van SP Haarlo. Dit alles is voor Lars de reden dat hij stopt bij het 1ste. Hij zal in de toekomst vast wel bij een ander team van SP Haarlo verschijnen maar dat zien we vanzelf. Ook Lars bedankt voor je inzet.

Hoe de selectie er voor volgend seizoen uit zal zien is nog niet helemaal duidelijk, maar we zijn achter de schermen druk bezig om alles in orde te maken. Daar komen we later op terug