SP Haarlo wint eerste oefenwedstrijd

Zondag 16 augustus stond de eerste oefenwedstrijd van Haarlo 1 op het programma en wel tegen Halle.

De laatste wedstrijd wat Haarlo 1 speelde was 8 maart 2020 tegen Vosseveld. Je kan dus begrijpen dat SP Haarlo blij was om een wedstrijd te spelen.

De 1ste selectie was zo goed als compleet. Alleen jeugdspeler Youri Scholten was niet fit. SP Haarlo begon met een selectie van 17 spelers. Met de nieuwe aanwinsten, Danny, Gijs, Daan en herintreder Mark Elschot in de selectie trad Haarlo aan tegen 5de klasser Halle.

Opstelling 1ste helft; Koen, Maurice, Daan, Patrick, Bart L, Gijs R, Thijs, Bart R, Danny, Mike en Joost.

De eerste 15 minuten was de wedstrijd gelijkwaardig zonder echt grote kansen te zien. Wel werd er door Danny in de 11de minuut een penalty gemist na een handsbal van een Halle speler. Langzaam  werd SP Haarlo sterker maar de eindpass naar de goal toe was nog niet nauwkeurig genoeg. Maar in de 42ste minuut was het dan toch raak, Danny kopte een mooie vrije trap van Bart Radstake binnen. 1-0, Een paar minuten later werd er een corner genomen door Gijs Radstake en die werd mooi binnen gekopt door Mike Mengerink. En 3 minuten in blessure tijd Kopte Danny Verhoeven er ook nog een corner in. 3-0. Dit was tevens de ruststand.

Opstelling 2de helft; Koen, Maurice, Niels, Mark, Gijs H. Bas, Sergio, Patrick, Danny, Bart R. Tjerk.

Met een bijna volledig vers elftal begon SP Haarlo aan de 2de helft. Haarlo was sterker dan Halle en dat werd in de 56steminuut beloond met de 4-0. Een mooie steekpass van Thijs op Sergio, die hem perfect voorzet op Gijs Helmers die hem prima binnen kopt. In de 64ste minuut was het weer raak. Ook dit keer na een mooie solo was het Gijs die het doelpunt maakte. 5-0. In de 85ste minuut was het wederom Gijs die de hattrick scoorde, ditmaal uit een penalty. 6-0. Dit was tevens de eindstand.

Op deze warme zondagmiddag is SP Haarlo dus goed begonnen. Je kunt er nog niet teveel conclusies uit trekken maar het is een prima begin.

Eerst volgende oefenwedstrijd is 22 augustus uit tegen Dierense Boy. De wedstrijd begint om 18,00 uur