Vrijwilligers voor kantinedienst gezocht

Ook het aankomende seizoen zal er voor, tijdens en na de wedstrijden die er op ons sportpark gespeeld worden weer genoeg te doen zijn in de kantine.
Op vrijdagavond als de 35 of 45+ teams thuis spelen, op zaterdag als er twee elftallen beiden thuis spelen en op zondag als het zondag elftal thuis speelt zal het weer gezellig druk zijn in de kantine. Om iedereen van een drankje en een hapje te kunnen voorzien en het kantine rooster rond te kunnen maken kunnen wij nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Ben of ken jij iemand die het leuk vind om af en toe achter de bar te staan om drankjes in te schenken en af te rekenen. Of vind je het juist leuk om in de keuken te staan om van daaruit de mensen van een lekkere snack en een goed gevulde buik te voorzien? Meld je dan bij Marlijn Nijhuis voor meer informatie. Zij kan je meer vertellen over de werkzaamheden, beschikbare tijden en andere mogelijkheden.
Iedereen van jong ( minimaal 13 jaar voor de keukendienst en minimaal 18 jaar voor de bardienst ) tot oud kan zich hiervoor aanmelden. Lijkt het je leuk om dit samen met vrienden / vriendinnen / buren / kennissen te doen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We hopen van jullie te horen zodat jullie kunnen bijdragen aan gezellige middagen en avonden in onze kantine!